Tuesday, 4 September 2012

SELAMAT HARI RAYA :)




Assalamualaikum , Selamat Hari Raya . dah 21 hari raya baru nak update ? lahai , sorry . ala , raya 30 hari kan ? ada baki 9 hari lagi , relax la . :D , btw , raya tahun nihh . . .
sangat sangat la boring . berdasarkan beberapa sebab :

1) arwah makcik baru 2 bulan jadi arwah , so semua family still tak dapat terima pemergian arwah . hello ! me still tak percaya okayy , macam baru semalam je me lepak dengan dia dekat tangga rumah .
2) PMR woi PMR . lagi 5 minggu , tapi bak kata cikgu , tolak periksa , tolak cuti sabtu ahad , ada baki lagi 3 minggu gitu .
3) Peperiksaan Percubaan PMR , ini yang tak puas hati ni , siapa yang pandai pandai buat exam nihh ? me punya sekolah tak ada Pengetua okayy , kalau ada pun .
ini dia ! search google . haha . Tuan Hj. Buni Bin Sunade , handsome bukan pengetua SMK Kempas ? tahu lame dahh . xD . beliau bukan je handsome , malah tak garang langsung , lagi , beliau handsome , lagi sekali . haha . ada lagi , ada lagi . beliau kaya . HAHAHA . itu je , yang me boleh nampak dekat beliau .
4 ) Pandai pandai la korang tambah sendiri . hee .

Jadi , takpe . PMR 9 October , so , PMR Candidates , nikmatilah hari raya anda sebulan lebih daripada sekarang . Kita sabar je okayy . Tuh pengorbanan insan yang bakal mendapat 8A dalam PMR . Amin . Kcun :)




TERIMA KASIH SILA DATANG LAGI :)

No comments:

Post a Comment

1) anda comment ,,anda comel !
2)comment seikhlas haty yaw !
3)dah comment ?? anda comel !!
LURVE U ! <3 !