Friday, 5 July 2013

CRUSH ?

Hai semua. Lama dah tak update. Sorry, line internet begitu jealous tak bagi Eyka untuk berblog buat masa ni. Hm, macam tak sempat nak berceloteh panjang. Kita straight to the point je la okay?
CRUSH ? ada apa dengan crush? actually, baru tahun ni betul-betul Eyka admire dengan someone ni. Kalau sebelum ni setakat suka, then cepat betul hati ni berpaling pada yang lain. Tapi kali ni macam ERGHH . susah cakap. dia budak satu kelas. and sorry no clue . Teka sendiri. Haha. Dia buat Eyka rasa macam rugi gila kalau tak datang sekolah harini. And kalau dia tak datang, rasa macam nak cabut daripada sekolah. WEEXD. Tapi salah dah niat Eyka datang sekolah selama ni. Niat nak jumpa crush? Asthagfirullahalazim. Tapi mak yang ajar sebenarnya. Sebab Eyka lately ni susah nak datang sekolah. So,bila pasang crush buat diri ni lagi bersemangat nak sekolah. Setuju? And tak dapat dinafikan juga sekarang Eyka tengah IM dengan crush? *melting* And betapa bahagianya hidup bila dapat tahu yang kita ni bukannya syok sendiri? Ehh? *kenyit mata*. Sambung focus pada crush. Goodnight. Okbyee :*

TERIMA KASIH SILA DATANG LAGI :)

No comments:

Post a Comment

1) anda comment ,,anda comel !
2)comment seikhlas haty yaw !
3)dah comment ?? anda comel !!
LURVE U ! <3 !