Friday, 24 May 2013

Cuti sekolah kembali lagi .

Assalamualaikum . Yeahhh . Cuti sekolah kembali lagi . inilah cuti sekolah yang ditunggu tunggu oleh semua pelajar sekolah . dua minggu kan ? mestilah semua over excited nak bercuti kan ? alaaa . sama lah kita :D
Okay . apa aktiviti korang cuti nanti ? belum ada . jangan risau ada masa lagi *kira hari* . Haaa , ada masa lagi 13 hari lagi untuk korang fikir . my activity ? haaa . belum terfikir lagi . mungkin makan tidur mandi , makan tidur mandi ? berkemungkinan BESAR lah . Haha . tapi hari ni nak balik kampung dan lawat abang dekat PLKN . kena dekat Ledang,Muar. Atas je dengan Gunung Ledang . Best tempat dia . Alaa , ni pun mungkin lawat kali terakhir sebab lepas ni dia dah nak balik . Genap sebulan je lagi dia tinggal sana .26 Jun dia balik . Apa apa pun , cuti cuti ni jangan sebok nak fly ke sana fly ke sini tanpa tujuan okay ? kang nanti bercuti dalam lokap pula . And jangan naik sekolah nanti ada anggota badan yang hilang sudah lah ye ? Make sure complete semua . dan yang berjalan , cakap dekat ayah korang "Drive carefully" . Okay lah , got to go . nak kemas barang , tak sabar nak tengok lembu , kambing and udara nyaman dekat kampung . Fhewww . Goodbye guys . 

TERIMA KASIH SILA DATANG LAGI :)

No comments:

Post a Comment

1) anda comment ,,anda comel !
2)comment seikhlas haty yaw !
3)dah comment ?? anda comel !!
LURVE U ! <3 !