Tuesday, 19 February 2013

Diriku sebagai pelajar Tingkatan 4 ♥

Assalamualaikum , lama dah tak update blog ni . dah bersarang dah pun . Check dekat Shoutbox banyak orang send Chat , tapi yang berkenaan 18SX pulak . Aduh . Malas nak melayan . Semenjak naik Tingkatan 4 ni , dah tak ada masa nak online . Eh , salah ! Sebenarnya rajin online tapi tak rajin nak Update . Tangan berat nak menaip . Yelah , dekat sekolah Bahasa Melayu kena buat karangan yang panjangnya tidak kurang daripada 350 patah perkataan . diulangi TIDAK KURANG ya ! tangan boleh terkehel , tergeliat urat , macam macam la ! dan Sejarah , Perdagangan ,  Ekonomi Asas semua bukan yang setakat Objektif . Semuanya adalah esei . Ya Allah , rasa macam nak ulang balik ke Tingkatan 1 yang ketika itu masih hingusan lagi . HAHA . Online twitter dan facebook hari hari adalah perkara yang sangat HEAVEN ! Masuk ke kelas 4 Ekonomi Asas 1 , awal awal memang la tak dapat sesuaikan diri kan ? lagi lagi bila 100% kawan kawan semua berpecah ke kelas yang lain . Baru hari ketiga sekolah dah frust , boring taknak pergi sekolah . Sebab semua tak gang , tak sekepala ! Apa boleh buat kan ? Dah masuk pertengahan bulan Februari ni la baru dapat sesuaikan diri dengan cikgu cikgu , subject baru , kawan kawan baru . Dan hakikatnya dia orang ni tak ada lah teruk mana . okay aje . Hikhik . Lagi semangat tahun ni nak sekolah hari hari , sebab ada boyfriend baru . Hikhik *malu* . Siapa ? relax . akan diceritakan suatu hari nanti :) , dan jom layan beberapa gambar HERO & HEROIN 4 EKONOMI ASAS 1 masa cat kelas haritu .







And last , haruslah muka aku menjadi penutupnya :)









TERIMA KASIH SILA DATANG LAGI :)

No comments:

Post a Comment

1) anda comment ,,anda comel !
2)comment seikhlas haty yaw !
3)dah comment ?? anda comel !!
LURVE U ! <3 !