Friday, 22 March 2013

Seperti Dijanjikan ♥

Hai semua . Noratiqah Ibrahim sini , lama tak update . Now pukul 4 setengah , azan tengah berkumandang , hujan tambah dengan petir buat mata kecik besar kecik besar je nak online . Last , offline FB and Twitter then tergerak nak update blog . And now , nak cerita pasal boyfriend baru . Bukan baru la dah lama . Dah nak masuk dua bulan . Siapakah ? 



Jyeahhh ! There you go ! Walaupun tak sehandsome mana , tapi dia tough . Haha . Atlet berpagar katanya . Tu sebab dia tinggi macam galah dan saya pendek macam penyapu . #EH? Dan walaupun yang disebelahnya tak berapa nak cantik , tapi dia comel ! Haha . Kbyeee -.-

Eh , nama dia lupa nak bagitahu . Mohammad Syafwidad Bin Muhammadiah . Dan saya tak habis habis terpanggil nama ayah dia "mahmoodiah" . Omaigad ! *Eyka ! Nama bapak mertua kena sebut betul betul* ! 
Akan ku sebut nama ayahnya berulang kali lepas ni ! XD , Orang JB je yang tahu #Mahmoodiah tu apakah . Kan ? Hikhik . 

Actually , kitaorang kenal pada 1 Februari 2013 dan couple pada 4 Februari 2013 . Jangan dipersoalkan kenapa cepat sangat tempoh perkenalan kitaorang ! Yang penting alhamdulillah kami bahagia setakat ni ! 
Bak kata Zaquan Adha dalam Romantika "TAK ROMANTIK TAPI BAHAGIA" . Haha

Jadi , dah la ye ? Nak sambung tidur . Tapi sebelum tu layan gambar gambar kami yang tak seberapa sweet ni okay ? and last , doakan semoga hubungan kami berkekalan sampai bila bila . I LOVE YOU SHAH . 


Okay dia pandang aku , melting ! 

Bawah pokok pun jadi . Gasakk ! 



And very very the last ! Me with my friends , and i'm the cutest here . Haha XD Have a nice day guys :) 







TERIMA KASIH SILA DATANG LAGI :)

No comments:

Post a Comment

1) anda comment ,,anda comel !
2)comment seikhlas haty yaw !
3)dah comment ?? anda comel !!
LURVE U ! <3 !