Sunday, 24 March 2013

Holiday ♥


Happy Sunday semua ! Esok cuti mesti semua tengah bersenang - lenang lagi kan ? Yela , hari hari ahad biasa kena jadual buku la , iron baju la , buat homework la apa la . ni dah cuti seminggu mesti ahad minggu depan baru buat semua tu kan? *Sama la kita* .

Tak apa . Ada masa lagi seminggu nak buat bende tu semua . Tapi jangan pula tangguh homework yang berlambak tu sampai ke Sabtu depan . Mana nak siap dalam masa 2 hari tu ? Mesti lenguh tangan dan lenguh mulut nanti . Kenapa nak lenguh mulut ? Haa , mana tak nya sambil tangan berjalan , mulut sekali ikut join berjalan membebel homework cikgu bagi banyak la , cikgu tak berperikemanusiaan la . Kan ? XD

Ala , saya pun pelajar macam korang . Dah biasa sangat mengutuk cikgu belakang-belakang . *JANGAN AMALKAN SELALU* tak berkat karang apa yang kita belajar . So , apa plan korang cuti ni? Tak ada ? Haaa , sama la kita . Parents kerja mana sempatnya nak pergi mana mana . Tapi sebelum cuti sekolah haritu , dah plan dengan classmate nak pergi mandi manda dekat Starhill . Ala , dekat je .Kami masih dibawah umur , so tak boleh la berkonvoi jauh-jauh macam abang kakak semua . *muka sedih* . 

Sini je rasanya , disebabkan Johor tengah hujan lebat sekarang ni , baik kita tidur . Kbye :)

Me with Tasha and Nurain Natasha :)


TERIMA KASIH SILA DATANG LAGI :)

No comments:

Post a Comment

1) anda comment ,,anda comel !
2)comment seikhlas haty yaw !
3)dah comment ?? anda comel !!
LURVE U ! <3 !